Bifteck Salisbury avec sauce de Stouffer’s, 4 x 1,9 kg
Le boeuf haché est mélangé aux oignons, aux flocons d’avoine et aux assaisonnements. Rôti au four à la perfection pour sceller les jus et en faire ressortir la texture tendre et moelleuse. Baigné de sauce copieuse.
Plat traditionnel et copieux avec jus savoureux scellés pour une texture tendre et moelleuse et un arôme de boeuf fraîchement cuit. Excellente conservation sur table vapeur, buffet ou bar de charcuteries.
Ingrédients
WATER, COOKED GROUND BEEF, TEXTURED SOY PROTEIN CONCENTRATE, MODIFIED CORN STARCH, ONIONS, ROLLED OATS (BARLEY), DEHYDRATED ONIONS, MODIFIED MILK INGREDIENTS, SALT, SOY OIL, BEEF STOCK, WHEAT FLOUR, CARAMEL COLOUR, TOMATO PASTE, SOY SAUCE POWDER (SOYBEANS, WHEAT, SALT, MALTODEXTRIN), SOY SAUCE (WATER, WHEAT, SOYBEANS, SALT), SUGAR, WORCESTERSHIRE SAUCE (VINEGAR, MOLASSES, CORN SYRUP, WATER, SALT, CARAMEL COLOUR, GARLIC POWDER, SUGAR, SPICES (CELERY), TAMARIND, FLAVOUR), MUSTARD FLOUR, AUTOLYZED YEAST EXTRACT, POTASSIUM CHLORIDE, DATEM, MONO- AND DIGLYCERIDES, SPICES, GARLIC POWDER, XANTHAN GUM, FLAVOUR.
Allergènes
MILK, SOY, WHEAT, GLUTEN, MUSTARD, OAT, BARLEY
Information nutritionnelle
Per 1 steak + gravy (163 g) | Valeur quotidienne (%) | |
Calories | 180 | |
Lipides totaux | 10 g | 15% |
Lipides saturés | 3.5 g | 20% |
Lipides trans | 0.5 g | |
Cholestérol | 35 mg | 12% |
Sodium | 580 mg | 24% |
Glucides | 7 g | 2% |
Fibres alimentaires | 1 g | 4% |
Sucres | 1 g | |
Protéines | 15 g | |
Vitamine A | 0% | |
Vitamine C | 2% | |
Calcium | 4% | |
Fer | 15% |
Préparation
Because equipment varies, these instructions are guidelines.COOK THOROUGHLY.
For food safety and quality, read and follow these COOKING INSTRUCTIONS to ensure that product reaches an internal temperature of 165°F (74°C). Cooking time may vary based on equipment and quantity cooked in equipment. Check for doneness using thermometer.
• Product must be cooked to an internal temperature of 165°F (74°C).
• Product may be thawed under refrigeration 40°F (4°C) up to 48 hours prior to cooking. DO NOT REFREEZE.
Equipment |
Handling Instructions | If Frozen 32°F (0°C) |
If Thawed |
Convection Oven |
Dome lid away from product crimping tightly over tray edges. |
Cook 50-55 minutes |
Cook 35-40 minutes |
Conventional Oven |
Dome lid away from product crimping tightly over tray edges. |
Cook 1 hour and 15-20 minutes |
Cook 55-60 minutes |
Combi Oven 350°F (175°C) |
Do not loosen lid. Place tray on a baking sheet. Halfway through cooking, rotate steaks and spoon with gravy; replace lid. |
Cook 25-30 minutes |
Cook 20-25 minutes |
Entreposage
- Storage Temperature: Frozen
- Aluminum half pan tray: (4 trays per corrugate case)
- Shelf Life in Days: 720
Information sur l'emballage
Format | 4 x 1.9 kg |
Format/rendement | 48 |
Poids net | 7.6 kg |
Poids brut | 8.55 kg |
Hauteur de caisse | 9.1 cm |
Largeur de caisse | 33.6 cm |
Longueur de caisse | 52.9 cm |
Cubage caisse | 16175 cm3 |
Caisses par rangée | 7 |
Rangées par palette | 16 |
Nombre total de caisses par palette | 112 |
Suggestions
Centre a Salisbury Steak in a nest of whipped potatoes and spoon lightly with gravy; serve with a vegetable medley. Stir sliced mushrooms and Burgundy wine into gravy for a unique flavour dimension; serve with rice pilaf. Serve on a kaiser roll; top with shredded Cheddar cheese and broil until cheese is bubbly and lightly browned.
Meal Requirements
Serving Size | 1 steak + gravy (163 g) |
Meat or Meat Alternate | 2 oz. |
Purchase Unit | 4 x 69 oz. |
Servings Per Purchase Unit | 48 |
Purchase Units Per 100 Servings | 2.1 cases |
Stouffer's:
Tout a commencé il y a plus d'un siècle à Cleveland, Ohio, dans un modeste kiosque de produits laitiers. Grâce à sa ténacité, son intégrité et son esprit d'entreprise, la famille Stouffer a fait évoluer son entreprise, passant d'un simple étalage de produits laitiers à des restaurants à service complet. Ils ont continuellement modifié leur offre de produits pour répondre aux besoins des clients. Des crackers aux tartes, en passant par les sandwiches. Puis aux repas à emporter, et enfin aux solutions surgelées, dont dépendent aujourd'hui tant d'opérateurs de services alimentaires.
Aujourd'hui, Stouffer's est un nom avec 76% de notoriété de marque au Canada.1 Les valeurs inébranlables d'innovation, de flexibilité et de détermination ont soutenu nos clients pendant plus d'un siècle. Elles sont le fondement de notre passé et la base de notre avenir.
Où la fraîcheur et la nutrition sont préservées par congélation, avec des sélections végétariennes offertes. Explorez les possibilités faciles à servir au goût simple, constant et de style maison dont vous pouvez être fier.
Source : Enquête DIG Insights effectué en 2019 sur la catégorie des repas surgelés.